#1 ical enhancements and new releases to by caicai2017 18.04.2019 04:46

Terwijl Nike veel high-end kicks heeft om uit te kiezen, biedt het bedrijf ook koopjes (we hebben er verschillende uitgezocht). Gezien het feit dat veel van zijn modellen, zoals de Pegasus, ook zeer veelzijdig zijn, betekent investeren in een paar Nikes vaak schoenen aanschaffen die bijna elke run aankan die je besluit te nemen. Vind hieronder het juiste paar voor jou. De Zoom Fly is gebouwd op een deel van dezelfde technologie als de Vaporfly 4%, wat het een uitstekende keuze maakt voor dagelijkse hardlopers die een snelle paar kicks willen om ze door training en racedag heen te halen . Een mesh-bovenwerk met geïntegreerde Flywire-kabels biedt ondersteuning voor snellere stappen en de Lunarlon-schuimzool bevat een koolstofvezelplaat (dezelfde die wordt gebruikt in de Vaporfly) voor extra stuitering. Het is een veelzijdige trainingsschoen die je ook bij langere races kan houden. De Zoom Fly Flyknit heeft veel van de kenmerken van de geroemde Nike Vaporfly 4% Flyknit, maar bespaart je genoeg geld voor een halve marathonwedstrijd. Maar noem het niet knock-out - het heeft nog steeds dezelfde koolstofvezelplaat die je naar voren snijdt als je loopt, en een Flyknit-bovenwerk uit één stuk dat de enkel omhult, waardoor de overgang van voet naar schoen zo naadloos verloopt als mogelijk. Het belangrijkste verschil is dat de Zoom Fly Flyknit geen ZoomX-schuim gebruikt. Dus hoewel het niet gaat om de claim om zijn gebruikers efficiënter te laten rennen, versterkt de schoen de zachtheid in de hiel en de voorvoet. Dat is de kern van de onmiddellijke reactie die ik kreeg toen ik de nieuwe Adapt BB noemde, een schoen van Nike met, ja, aangedreven veters die de voet van de drager automatisch aantrekken. De schoen is een evolutie van de Nike HyperAdapt 1.0, die zelf een commercialisatie is van de Air Mag - een zichzelf vullend ijdelheidsproject dat de zelfrijzende schoenen bespotte voor Back to the Future II.
Toen ik twitterde over de Adapt en zijn bijbehorende app voor het op afstand regelen van de kanten strakheid van elke schoen, was de onmiddellijke reactie kort samengevat: "Waarom?"
Een sentiment volgde snel op met call-outs naar het Twitter-account @internetofshit, waarin apparaten worden belicht die onnodig worden belast met draadloos verbonden bloatware-functies. Om eerlijk te zijn, deze reactie is precies dezelfde die Nike's eerste zelfvetersysteem ontving. Maar deze keer kwam de aankondiging ook op de hielen van CES, het natuurlijke huis van onnodige elektronische gadgets. Mensen zijn zo opgebrand door slimme toiletten dat ze nog niet klaar waren om te horen dat schoenen een aangesloten hardware-onderdeel kregen. En eerlijk gezegd snap ik het. Het is moeilijk te zeggen dat de oplossing voor een ontwerp zonder kaarten is om ongeveer de helft van de hardware toe te voegen die in je smartphone wordt gebruikt en de mogelijkheid om met je telefoon met je schoenen te praten.
Maar de Adapt BB werkt echt op twee niveaus, en om te pesten of er daar een is als het gaat om verbonden schoenen, moet je de context beschouwen.

Xobor Create your own Forum with Xobor